پاورپوینت HFCS و کاربرد آن در صنایع غذایی

پاورپوینت HFCS و کاربرد آن در صنایع غذایی

پاورپوینت HFCS و كاربرد آن در صنايع غذايي

"در این پاورپوینت به HFCS و کاربرد آن در صنایع غذایی پرداخته شده است پاورپوینت HFCS و كاربرد آن در صنايع غذايي پاورپوینت HFCS و کاربرد آن در صنایع غذایی"

     نوع فایل power point                قابل ویرایش 56 اسلاید قسمتی از اسلایدها HFCS مخفف High Fructose Corn Syrup به معنی شربت ذرت با فروکتوز بالاست.  افزایش روزافزون تقاضا برای قند و نیز افزایش قیمت آن، توجه دانشمندان را معطوف به تولید شیرین‌کننده‌های دیگر کرد. شربت‌های اینورت و یا شربت‌های دارای میزان‌ فروکتوز بالا به عنوان شیرین‌کننده‌هایی که می‌توانند جایگزین ساکاروز شوند؛ در نظر گرفته شدند. علت این امر وجود فروکتوز است که دارای اندیس شیرینی 173 در مقایسه با گلوکز با شیرینی 74 یا ساکاروز با شیرینی 100 بود.HFCS شربتی پرکاربرد و در عین حال فروکتوز، منوساکاریدی است که تقریباً 75 درصد شیرین‌تر از ساکاروز است؛ به همین علت فروکتوز و فرآورده‌های آن، غالباً جانشین ساکاروز می‌شوند و می‌توان آن را از هیدرولیز ساکاروز به دست آورد.در طبیعت، فروکتوز (لوولوز) قند اصلی بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات است و به همین دلیل به آن قند میوه می‌گویند. عسل حاوی 55 درصد وزنی فروکتوز بر مبنای ماده ی خشک است. فروکتوز در شکل پلیمری، به عنوان اینولین در منابعی از قبیل کنگر اورشلیمی، کاسنی و گیاه مولد قاصدک وجود دارد و ضمن فرآیند با اسید یا آنزیم آزاد می‌شود.(7)تلاش‌های جدی جهت تولید فروکتوز در آمریکا به اوایل دهه ی 1950 برمی‌گردد. اما فقط در اواسط دهه ی 1970 بود که محققان موفق شدند فروکتوز خالص را به صورت تجاری به دست آورند، حق ثبت شده ی انحصاری آن متعلق به هولشتاین (Holestein) و هولسینگ(Holsing)  است. در اروپا در کشورهایی مانند آلمان، فنلاند و فرانسه تحقیقاتی روی شیمی مواد قندی و گسترش آن برای یافتن فروکتوز انجام و ساکاروز مجدداً به عنوان منبع اصلی ماده ی خام فروکتوز مطرح شد. در دهه ی 1960 فروکتوز کریستال شده صنعتی در اروپا تولید شد.در سال 1874 میلادی تشخیص داده شد که فروکتوز به عنوان شیرین‌کننده برای بیماران دیابتی، بر ساکاروز ارجحیت دارد. درحالی که امروزه مطالعات روی واکنش میلارد نشان داده که فروکتوز ممکن است خیلی بیشتر از گلوکز، در عوارض مرض دیابت نقش داشته باشد؛ زیرا گلوکز در هر سلول بدن متابولیز می‌شود؛ اما فروکتوز تماماً در کبد متابولیز می‌شود.(3)در پی کشف تبدیل قلیایی دکستروز به فروکتوز در سال 1895، تعداد قابل توجهی از بررسی‌ها به...

پاورپوینت HFCS و كاربرد آن در صنايع غذايي


 

 

 

 

 

نوع فایل power point

                

قابل ویرایش 56 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها
HFCS مخفف High Fructose Corn Syrup به معنی شربت ذرت با فروکتوز بالاست.  افزایش روزافزون تقاضا برای قند و نیز افزایش قیمت آن، توجه دانشمندان را معطوف به تولید شیرین‌کننده‌های دیگر کرد. شربت‌های اینورت و یا شربت‌های دارای میزان‌ فروکتوز بالا به عنوان شیرین‌کننده‌هایی که می‌توانند جایگزین ساکاروز شوند؛ در نظر گرفته شدند. علت این امر وجود فروکتوز است که دارای اندیس شیرینی 173 در مقایسه با گلوکز با شیرینی 74 یا ساکاروز با شیرینی 100 بود.

HFCS شربتی پرکاربرد و در عین حال فروکتوز، منوساکاریدی است که تقریباً 75 درصد شیرین‌تر از ساکاروز است؛ به همین علت فروکتوز و فرآورده‌های آن، غالباً جانشین ساکاروز می‌شوند و می‌توان آن را از هیدرولیز ساکاروز به دست آورد.

در طبیعت، فروکتوز (لوولوز) قند اصلی بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات است و به همین دلیل به آن قند میوه می‌گویند. عسل حاوی 55 درصد وزنی فروکتوز بر مبنای ماده ی خشک است. فروکتوز در شکل پلیمری، به عنوان اینولین در منابعی از قبیل کنگر اورشلیمی، کاسنی و گیاه مولد قاصدک وجود دارد و ضمن فرآیند با اسید یا آنزیم آزاد می‌شود.(7)

تلاش‌های جدی جهت تولید فروکتوز در آمریکا به اوایل دهه ی 1950 برمی‌گردد. اما فقط در اواسط دهه ی 1970 بود که محققان موفق شدند فروکتوز خالص را به صورت تجاری به دست آورند، حق ثبت شده ی انحصاری آن متعلق به هولشتاین (Holestein) و هولسینگ(Holsing)  است.

 در اروپا در کشورهایی مانند آلمان، فنلاند و فرانسه تحقیقاتی روی شیمی مواد قندی و گسترش آن برای یافتن فروکتوز انجام و ساکاروز مجدداً به عنوان منبع اصلی ماده ی خام فروکتوز مطرح شد. در دهه ی 1960 فروکتوز کریستال شده صنعتی در اروپا تولید شد.

در سال 1874 میلادی تشخیص داده شد که فروکتوز به عنوان شیرین‌کننده برای بیماران دیابتی، بر ساکاروز ارجحیت دارد. درحالی که امروزه مطالعات روی واکنش میلارد نشان داده که فروکتوز ممکن است خیلی بیشتر از گلوکز، در عوارض مرض دیابت نقش داشته باشد؛ زیرا گلوکز در هر سلول بدن متابولیز می‌شود؛ اما فروکتوز تماماً در کبد متابولیز می‌شود.(3)

در پی کشف تبدیل قلیایی دکستروز به فروکتوز در سال 1895، تعداد قابل توجهی از بررسی‌ها به سوی روشی جهت توسعه‌ی یک فرآیند تجارتی در این مورد معطوف شد. با این وجود به خاطر مشکلاتی از قبیل رنگ و طعم نامطلوب، محصولات کم‌ارزش و بازده پایین فروکتوز، این فرآیند هرگز از نظر تجاری مقرون به صرفه نشد.

تبدیل آنزیمی دکستروز به فروکتوز توسط «گلوکو ایزومراز» نخستین بار در سال 1957 گزارش و در سال 1960 ثبت شد.

جست‌وجو در این مرحله، در ژاپن برای چندین سال ادامه یافت تا نهایتاً در سال 1966 منجر به تولید تجاری آن شد. فناوری ژاپنی تحت لیسانس استاندارد نوشیدنی‌ها بود و تولید در سال 1967 در ایالات متحده با اجرای فرآیند غیرپیوسته آغاز شد

محصولات 15 درصد وزنی فروکتوز در سال 1968 به محصولی با 42 درصد وزنی فروکتوز بدل شد. در سال 1972 یک سیستم پیوسته با استفاده از فرآیند آنزیم غیرفعال شده، پایه ‌گذاری شد.(3)

 

فهرست مطالب و اسلایدها

    مقدمه HFCS

    تاریخچه HFCS

        تولید HFCS      

    انواع HFCS

HFCS & FDA   

اهمیت HFCS در آمریکا

    مصرف HFCS  در آمريكا

مقايسه ي گروه هاي سني مصرف كننده HFCS  در آمريكا

        مصرف HFCS  در صنايع غذايي مختلف در آمريكا

  مزایای HFCS

معایب HFCS

    منشأ جیوه درHFCS

    HFCS  آلوده به جیوه

پیشگیری از مسمویت ناشی از جیوه ی موجود در HFCS

  کاربردهای HFCS

کاربرد HFCS در نوشیدنی ها

 

   معایب HFCS در نوشابه ها

    کاربرد HFCS  در بستنی

    بازار فروش HFCS

    نتيجه گيري







محصولات مرتبط:
  • پاورپوینت درس هشتم زبان انگلیسی پایه هفتم (My Favorite Food)
  • پاورپوینت درس هفتم زبان انگلیسی پایه هفتم (My Address)
  • پاورپوینت درس ششم زبان انگلیسی پایه هفتم (My House)
  • پاورپوینت درس پنجم زبان انگلیسی پایه هفتم (My Appearance)
  • پاورپوینت درس چهارم زبان انگلیسی پایه هفتم (My Family)
  • پاورپوینت درس سوم زبان انگلیسی پایه هفتم (My Age)
  • پاورپوینت درس دوم زبان انگلیسی پایه هفتم (My Classmates)
  • پاورپوینت درس اول زبان انگلیسی پایه هفتم (My Name)
  • پاورپوینت روستای عنصرود
  • پاورپوینت روستای سار
  • پاورپوینت روستای جوقان بزرگ
  • پاورپوینت روستای امند
  • پاورپوینت روستای کلجاه
  • پاورپوینت روستای جیغه
  • پاورپوینت مونوگرافی روستای یاسه چاه
  • پاورپوینت روستای سفید کمر
  • پاورپوینت شناخت و طراحی معماری روستا ( روستای زین آباد)
  • پاورپوینت طرح هادي روستاي کتبان
  • پاورپوینت روستاي ساتللو
  • پاورپوینت طرح هادی روستای قاضی جهان
  • پاورپوینت روستا شادآباد
  • پاورپوینت روستای دین آباد
  • پاورپوینت روستای پارام
  • پاورپوینت روستای بیرق
  • پاورپوینت آزمایشگاه بیو شیمی
  • کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل
  • پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک
  • پاورپوینت توليد شكلات و تافي
  • پاورپوینت توانبخشی
  • پاور پوینت نقش بازی در تربیت کودکان
  • پاورپوینت انواع خشک کن ها
  • پاورپوینت پنیر و انواع آن
  • پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)
  • پاورپوینت نظریه گشتالت
  • پاورپوینت شیرین کننده های غذایی
  • پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا
  • پاورپوینت مساجد دوره اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت راه سازی
  • پاورپوینت نفوذ و تعامل اجتماعی
  • پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا
  • پاورپوینت سیستم های مدیریت هوشمند حمل و نقل
  • پاورپوینت چارچوب معلمی
  • پاورپوینت میدان تجریش (پروژه شناخت و تحلیل فضا های شهری)
  • پاورپوینت كاخ هشت بهشت اصفهان
  • پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها
  • پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت کودک آزاری
  • پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)
  • پاورپوینت مديريّت استراتژیک در ورزش
  • پاورپوینت عوامل موثر برتوسعه تربیت بدنی و ورزش بانوان جمهوری اسلامی ایران
  • پاورپوینت حادثه در ورزش کوهنوردی
  • پاورپوینت جام جهاني فوتبال
  • پاورپوینت تقاضا در ورزش: شواهد
  • پاورپوینت بیومکانیک فنون ورزشی
  • پاورپوینت آناتومي انساني
  • پاورپوینت آسيب هاي مچ پا
  • پاورپوینت چگونگی حفظ و نگهداری اماکن ورزشی
  • پاورپوینت مدیریت برگزاری بازیهای المپیک (مطالعه موردی تحلیل المپیک پکن 2008)
  • دانلود نمونه برنامه سالانه بر اساس طرح تعالی مدرسه سال تحصیلی 96-97
  • کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل
  • پاورپوینت شیرین کننده های غذایی
  • پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک
  • پاورپوینت انواع خشک کن ها
  • پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)
  • پاورپوینت توانبخشی
  • پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)
  • پاورپوینت سیاه چاله های فضایی
  • پاورپوینت بیودیزل (Bio diesel)
  • پاورپوینت كاخ هشت بهشت اصفهان
  • پاورپوینت انتقال حرارت پيشرفته (انتقال حرارت هدايتی) (Conduction)
  • پاورپوینت بررسی تشکیل بیوفیلم در صنایع غذایی و نگرانی ایمنی مواد غذایی
  • پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)
  • پاورپوینت طرح مرمت کاخ گلستان (تهران) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)
  • پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر)
  • پاورپوینت تاریخچه سنتهای ازدواج در قبل وبعد از اسلام
  • پاورپوینت رادیولوژی
  • پاورپوینت سيستم مديريت ايمني، بهداشت و محيط زيست
  • پاورپوینت نحوه محاسبه و پیاده سازی قیمت تمام شده
  • پاورپوینت مدیریت اسلامی و اخلاق مدیریت
  • پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا
  • پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا
  • پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس