پاورپوینت  پرورش کرم ابریشم

پاورپوینت  پرورش کرم ابریشم

پاورپوینت  پرورش كرم ابريشم

"در این پاورپوینت به پرورش کرم ابریشم پرداخته شده است پاورپوینت  پرورش كرم ابريشم پاورپوینت پرورش کرم ابریشم"

                    نوع فایل power point قابل ویرایش...

پاورپوینت  پرورش كرم ابريشم

              

 

 

 

 

 

 

نوع فایل power point

 

قابل ویرایش 33 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها

عليرغم چاپ و انتشار کتب متعدد و با ارزش علمي در مورد رشته هاي مختلف نوغانداري و صنعت ابريشم ، لزوم تهيه نشريه آموزشي که بتواند بصورت کاربردي و علمي مورد استفاده علاقمندان واقع شود احساس مي گرديد به همين منظور بر آن شديم تا مجموعه اي به زبان ساده تحت عنوان آموزش نوغانداري تهيه و در اختيار علاقمندان قرار دهيم . نشريه اي که از نظر خوانندگان عزيز مي گذرد مشتمل اطلاعات مورد نياز تفريخ تخم نوغان – کرم ابريشم و بيماريهاي رايج در مورد نوغانداري مي باشد .
نکات مهم در پرورش کرم بالغ

جهت ادامه عمليات پرورش کرمها پس از خواب سن سوم از محل پرورش کرم جوان به تلمبارهاي پرورش کرم بالغ منتقل مي شوند . علاوه بر نکات ذکر شده در قبل موارد زير مي بايست مورد توجه قرار گيرند :

حرارت مناسب براي پرورش کرم بالغ 24-23 درجه سانتيگراد و رطوبت مناسب 75-70 درصد است . در تامين شرايط فوق مي بايست که از نوسانات شديد حرارت در طول روز و شب جلوگيري بعمل آيد .

تغذيه در مرحله کرم بالغ با شاخه صورت گرفته و نيازي به قطعه قطعه کردن برگها نيست .

برگهاي مورد استفاده مي بايست که به اندازه کافي رشد کرده و داراي رنگ سبز تيره باشند . استفاده از برگهاي خيس ،  خاک آلود ، بيمار و پژمرده ، برگهاي سايه و جوانه هاي بالائي شاخه ها موجب بروز بيماري در کرم ابريشم خواهد شد.

به منظور کاهش رطوبت در محيط پرورش ايجاد تهويه هوا به کمک جريان ملايم باد در تلمبار الزامي است .

به علت حجم زياد برگ مصرفي در کرم بالغ ، برگهاي برداشت شده مي بايست در شرايط خنک و سايه نگهداري شده و در صورت خشک بودن بيش از حد برگها با مرطوب کردن برگها آنها را تازه نگه داشت ولي برگ مورد مصرف هيچگاه نبايد خيس باشد.

از رفت و آمدهاي بي مورد به تلمبارهاي مجاور که احتمال وجود بيماري دارند پرهيز گردد

 

فهرست مطالب و اسلایدها

نکات مهم در پرورش کرم جوان :

نکات مهم در پرورش کرم بالغ

بيماريهاي رايج در پرورش کرم ابريشم

محلول 2 درصد فرمالين

محلول 1 درصد کلر

کراسري ( با نام محلي زرد مير، مخوس)

راههاي شيوع بيماري :

راههاي کنترل و پيشگيري :

-فلاشري ( با نام محلي سياه مير ، لسه مير )

راههاي شيوع بيماري :

راههاي کنترل و پيشگيري:

موسکاردين ( با نام محلي نقلک ، گج مير )

راههاي شيوع بيماري :

راههاي کنترل و پيشگيري :

مسموميت غذائي

راههاي کنترل و پيشگيري :

پیام ترویجی

 







محصولات مرتبط:
  • پاورپوینت عضلات ناحیه شانه
  • پاورپوینت بررسی استادیوم آلیانس آرنا مونیخ
  • پاورپوینت ورزش در میانسالان سالم و بیمار
  • پاورپوینت مدیریت اماکن و تجهیزات ورزشی
  • پاورپوینت مهندسی ورزش
  • پاورپوینت فیزیولوژی ورزشی 2
  • پاورپوینت بیو مکانیک توصیفی در حرکت یکضرب وزنه برداری
  • پاورپوینت اصول آموزش هند بال2
  • پاورپوینت مفاهیم خلاقیت
  • پاورپوینت کارگاه بازار یابی
  • پاورپوینت پروژه احداث كارخانه آسفالت وسنگ شكن
  • پاورپوینت کارآفرینی دانشگاهی
  • پاورپوینت كارآفريني
  • پاورپوینت تربيت بدني عمومي
  • پاورپوینت طرح توجيهي مديريت در مسائل طراحي کافي نت ها و وب و نرم افزار
  • پاورپوینت طرح توجیهی توليدي لباس فرم
  • پاورپوینت خلاقیت
  • پاورپوینت آشنایی با تکنیک های خلاقیت
  • پاورپوینت شرکت تولید ماهیان تزئینی
  • پاورپوینت کارآفرینی دانشگاهی برای نظام سلامت
  • پاورپوینت پروژه و کارآفرینی
  • پاورپوینت کار آفریــنی
  • پاورپوینت آشنایی با مفاهیم کارآفرینی و ویژگی کارآفرینان موفق
  • پاورپوینت فن آوری کیک و کلوچه
  • پاورپوینت نقش فنّاوری اطّلاعات و كارآفريني در توسعه مجمع خيرين
  • پاورپوینت آزمایشگاه بیو شیمی
  • پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک
  • پاورپوینت توانبخشی
  • پاور پوینت نقش بازی در تربیت کودکان
  • پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)
  • پاورپوینت پنیر و انواع آن
  • پاورپوینت انواع خشک کن ها
  • پاورپوینت توليد شكلات و تافي
  • پاورپوینت مساجد دوره اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت سیستم های مدیریت هوشمند حمل و نقل
  • پاورپوینت نفوذ و تعامل اجتماعی
  • پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل
  • پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا
  • پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت چارچوب معلمی
  • پاورپوینت میدان تجریش (پروژه شناخت و تحلیل فضا های شهری)
  • پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا
  • پاورپوینت شیرین کننده های غذایی
  • پاورپوینت نظریه گشتالت
  • پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها
  • پاورپوینت راه سازی
  • پاورپوینت کودک آزاری
  • پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)
  • پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)
  • پاورپوینت اندازه گیری نیرو گشتاور و کرنش
  • پاورپوینت تبدیل آنالوگ به دیجیتال
  • پاورپوینت بیماری های ناشی از عوامل فیزیکی
  • پاورپوینت گازها و بخارات
  • پاورپوینت ذرات یکسان
  • پاورپوینت مکانیک کوانتومی در فضای فاز
  • پاورپوینت مکانیک آماری سامانه های بر هم کنشی: روش میدان های کوانتیده
  • پاورپوینت تکانه زاویه ای
  • پاورپوینت: مدلسازي تجربي  قابليت شناسائي
  • پاورپوینت Drude’s classical theory
  • کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل
  • پاورپوینت شیرین کننده های غذایی
  • پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)
  • پاورپوینت توانبخشی
  • پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)
  • پاورپوینت كاخ هشت بهشت اصفهان
  • پاورپوینت انتقال حرارت پيشرفته (انتقال حرارت هدايتی) (Conduction)
  • پاورپوینت انواع خشک کن ها
  • پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)
  • پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک
  • پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر)
  • پاورپوینت رادیولوژی
  • پاورپوینت نحوه محاسبه و پیاده سازی قیمت تمام شده
  • پاورپوینت مدیریت اسلامی و اخلاق مدیریت
  • پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا
  • پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا
  • پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس
  • پاورپوینت قهوه
  • پاورپوینت عملیات حرارتی، فرایند گرم كردن و سرد كردن
  • پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها
  • پاورپوینت حسابداری دارایی های ثابت ونامشهود
  • پاورپوینت كنترل نشت در سدهاي خاكي
  • پاورپوینت توليد شكلات و تافي