پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

"در این پاورپوینت به چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن پرداخته شده است پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن"

       نوع فایل power point قابل ویرایش 45 اسلاید قسمتی از اسلایدهاچگونگی تبدیل عضله به گوشتمهمترین تغییرات بعد از کشتار1-)  قطع جریان خونالف) تبادل حرارتب) اکسیژن به بافت نمی رسدج) نرسیدن مواد جهت تولید متابولیسمد)زمانی که جریان خون قطع می شودمتابولیسم هایی که از سلول ها تولید شده خروج نمی یابد.2-)  همچنین کاهش فشار ( اسید لاکتیک که در داخل عضله تجمع می کند) باعت ایجاد تغییرات در بافت می شوند به طوری که در دام زنده pH طبیعی حدود 7-7/2 است 6-8 ساعت بعد از کشتار این pH به 5/6 – 5/8 می رسد و نهایت 24 ساعت پس از کشتار به حدود 5/3 تا 5/8 می رسد در حالت طبیعی  pH حدود 5/5 کاهش می یابد.  در صورتی که این کاهش به صورت تدریجی باشد بهترین کیفیت گوشت را خواهیم داشت اگر دام خسته باشد یا کشتار همراه با استرس  باشد ذخیره گلیکوژنی کم خواهد شد. میزان اسید لاکتیک تولید شده کم خواهد بود در این حالت pH در حد بالایی حدودا 6-6/2متوقف خواهد شود. گوشت هایDFD(تیره-سفت-خشک)در این نوع گوشت ها که بیشتر در مورد دام هایی که دچار استرس و تحریک عصبی شده اند یا دچار بیماری بوده و یا در دماهای بالا نگهداری شده اند اتفاق می افتد ذخایر گلیکوژنی در این دامها مصرف شده و در هنگام کشتار دام بعلت اختلال در ذخایر گلیکوژنی تغییرات مربوط به جمود نعشی و کاهش pH دچار...

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل power point

 

قابل ویرایش 45 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها

چگونگی تبدیل عضله به گوشت

مهمترین تغییرات بعد از کشتار

1-)  قطع جریان خون

الف) تبادل حرارت

ب) اکسیژن به بافت نمی رسد

ج) نرسیدن مواد جهت تولید متابولیسم

د)زمانی که جریان خون قطع می شود

متابولیسم هایی که از سلول ها تولید شده خروج نمی یابد.

2-)  همچنین کاهش فشار ( اسید لاکتیک که در داخل عضله تجمع می کند) باعت ایجاد تغییرات در بافت می شوند به طوری که در دام زنده pH طبیعی حدود 7-7/2 است 6-8 ساعت بعد از کشتار این pH به 5/6 – 5/8
می رسد و نهایت 24 ساعت پس از کشتار به حدود 5/3 تا 5/8 می رسد در حالت طبیعی  pH حدود 5/5 کاهش می یابد.
 در صورتی که این کاهش به صورت تدریجی باشد بهترین کیفیت گوشت را خواهیم داشت اگر دام خسته باشد یا کشتار همراه با استرس  باشد ذخیره گلیکوژنی کم خواهد شد. میزان اسید لاکتیک تولید شده کم خواهد بود در این حالت pH در حد بالایی حدودا 6-6/2متوقف خواهد شود.
گوشت هایDFD(تیره-سفت-خشک)

در این نوع گوشت ها که بیشتر در مورد دام هایی که دچار استرس و تحریک عصبی شده اند یا دچار بیماری بوده و یا در دماهای بالا نگهداری شده اند اتفاق می افتد ذخایر گلیکوژنی در این دامها مصرف شده و در هنگام کشتار دام بعلت اختلال در ذخایر گلیکوژنی تغییرات مربوط به جمود نعشی و کاهش pH دچار اختلال شده و pH در حد بالایی باقی می ماند بنابراین در این دام ها عمل گلیکولیز و تجزیه گلیکوژن قبل از کشتار انجام شده اسید لاکتیک و اسید پروبیوتیک توسط جریان خون در هنگام کشتار دفع می شود در نتیجه گوشت دارای بافت خشک , سفت وتیره است.خاصیت نگهداری آنها بعلت pH بالا و پایین است و بدلیل بافت سفت آنها مواد عمل آورنده براحتی در بافت نفوذ میکند پس در فرآورده های گوشتی کمتر استفاده می شود .

 

فهرست مطالب و اسلایدها

مهمترین تغییرات بعد از کشتار

قطع جریان خون

کاهش فشار

گوشت هایDFD(تیره-سفت-خشک)

گوشت های PSE( نرم, رنگ پریده و مترشح)

ویژگی های گوشت تازه

جمود نعشی

مکانیسم عمل ریگورمورتیسمی به صورت زیر است:

کوتاه شدن در اثر سرما:

برای مبارزه با cold shortening   می توان به یکی از روشهای زیر عمل کرد:

کوتاه شدن در اثر انجماد

پدیده Rigor mortism با دو پدیده  اصلی همراه است:

عوامل موثر بر کاهش اثرات cold shortenin )راههایی که باعث سریع شدن rigor می شود) :

چگونگی رسیدن آنزیم ها به گوشت:

عواملی که قبل از صلابت نعشی باید رعایت کرد:

گوشت خام

عمل آوری (curing)

هدف از استفاده از مواد نظیرbinder، filler، extander عبارتند از:

دودی کردن (smoking)

 







محصولات مرتبط:
  • پاورپوینت عضلات ناحیه شانه
  • پاورپوینت بررسی استادیوم آلیانس آرنا مونیخ
  • پاورپوینت ورزش در میانسالان سالم و بیمار
  • پاورپوینت مدیریت اماکن و تجهیزات ورزشی
  • پاورپوینت مهندسی ورزش
  • پاورپوینت فیزیولوژی ورزشی 2
  • پاورپوینت بیو مکانیک توصیفی در حرکت یکضرب وزنه برداری
  • پاورپوینت اصول آموزش هند بال2
  • پاورپوینت مفاهیم خلاقیت
  • پاورپوینت کارگاه بازار یابی
  • پاورپوینت پروژه احداث كارخانه آسفالت وسنگ شكن
  • پاورپوینت کارآفرینی دانشگاهی
  • پاورپوینت كارآفريني
  • پاورپوینت تربيت بدني عمومي
  • پاورپوینت طرح توجيهي مديريت در مسائل طراحي کافي نت ها و وب و نرم افزار
  • پاورپوینت طرح توجیهی توليدي لباس فرم
  • پاورپوینت خلاقیت
  • پاورپوینت آشنایی با تکنیک های خلاقیت
  • پاورپوینت شرکت تولید ماهیان تزئینی
  • پاورپوینت کارآفرینی دانشگاهی برای نظام سلامت
  • پاورپوینت پروژه و کارآفرینی
  • پاورپوینت کار آفریــنی
  • پاورپوینت آشنایی با مفاهیم کارآفرینی و ویژگی کارآفرینان موفق
  • پاورپوینت فن آوری کیک و کلوچه
  • پاورپوینت نقش فنّاوری اطّلاعات و كارآفريني در توسعه مجمع خيرين
  • پاورپوینت آزمایشگاه بیو شیمی
  • پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک
  • پاورپوینت توانبخشی
  • پاور پوینت نقش بازی در تربیت کودکان
  • پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)
  • پاورپوینت پنیر و انواع آن
  • پاورپوینت انواع خشک کن ها
  • پاورپوینت توليد شكلات و تافي
  • پاورپوینت مساجد دوره اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت سیستم های مدیریت هوشمند حمل و نقل
  • پاورپوینت نفوذ و تعامل اجتماعی
  • پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل
  • پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا
  • پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت چارچوب معلمی
  • پاورپوینت میدان تجریش (پروژه شناخت و تحلیل فضا های شهری)
  • پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا
  • پاورپوینت شیرین کننده های غذایی
  • پاورپوینت نظریه گشتالت
  • پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها
  • پاورپوینت راه سازی
  • پاورپوینت کودک آزاری
  • پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)
  • پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)
  • پاورپوینت اندازه گیری نیرو گشتاور و کرنش
  • پاورپوینت تبدیل آنالوگ به دیجیتال
  • پاورپوینت بیماری های ناشی از عوامل فیزیکی
  • پاورپوینت گازها و بخارات
  • پاورپوینت ذرات یکسان
  • پاورپوینت مکانیک کوانتومی در فضای فاز
  • پاورپوینت مکانیک آماری سامانه های بر هم کنشی: روش میدان های کوانتیده
  • پاورپوینت تکانه زاویه ای
  • پاورپوینت: مدلسازي تجربي  قابليت شناسائي
  • پاورپوینت Drude’s classical theory
  • کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل
  • پاورپوینت شیرین کننده های غذایی
  • پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)
  • پاورپوینت توانبخشی
  • پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)
  • پاورپوینت كاخ هشت بهشت اصفهان
  • پاورپوینت انتقال حرارت پيشرفته (انتقال حرارت هدايتی) (Conduction)
  • پاورپوینت انواع خشک کن ها
  • پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)
  • پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک
  • پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر)
  • پاورپوینت رادیولوژی
  • پاورپوینت نحوه محاسبه و پیاده سازی قیمت تمام شده
  • پاورپوینت مدیریت اسلامی و اخلاق مدیریت
  • پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا
  • پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا
  • پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس
  • پاورپوینت قهوه
  • پاورپوینت عملیات حرارتی، فرایند گرم كردن و سرد كردن
  • پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها
  • پاورپوینت حسابداری دارایی های ثابت ونامشهود
  • پاورپوینت كنترل نشت در سدهاي خاكي
  • پاورپوینت توليد شكلات و تافي