پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

"در این پاورپوینت به فرایند تولید سوسیس و کالباس پرداخته شده است پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس"

        نوع فایل power pointقابل ویرایش 33 اسلاید قسمتی از اسلایدهاتولید سوسیس از 40 درصد گوشت و بسته به نوع سوسیس به 70درصد نیز می رسد. منظور از گوشت، گوشت قرمز (گاو و گوسنفد و گوساله) می باشند. اما متأسفانه مجوز گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) نیز به تولید کنندگان داده شد البته کیفیت گوشت مرغ کمتر از گوشت قرمز نیست بعلاوه از نظر رژیمی بسیار مفیدتر است در صورتیکه تقلب در تولید این فرآورده وجود نداشته باشد.در سوسیس معمولی و آلمانی از نظر درصد گوشت (40%) و از لحاظ فرمولاسیون یکسان می باشند ولی از نظر اندازه با هم اختلاف دارند طول سوسیس آلمانی (16-18)cm و طول سوسیس معمولی (12-10) cm می باشد. فهرست مطالب و اسلایدهاساخت انواع سوسیس در ایرانروش تهیه و ساختسوسیس کوکتلسوسیس کوکتل پنیرکوکتل قارچسوسیس واکیوم شدهسوسیس خونسوسیس تازهسوسیس جگر (کبد)روش عمومی ساخت کالباسروش ساخت کالباس مارتادلاروش ساخت کالباس خشکروش ساخت کالباس خشک 70% ممتازروش ساخت کالباس لیونتروش ساخت لیونر مرغروش عمومی ساخت ژامبونروش ساخت ژامبون های 90 درصدروش ساخت فیله مرغ و فیله گوشتروش ساخت فیله مخلوط (مرغ، گوشت)روش ساخت ژامبون مرغ 90 درصدروش ساخت ژامبون بکین روش ساخت استیک انگلیسی ...

پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

 

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل power point

قابل ویرایش 33 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها

تولید سوسیس از 40 درصد گوشت و بسته به نوع سوسیس به 70درصد نیز می رسد. منظور از گوشت، گوشت قرمز (گاو و گوسنفد و گوساله) می باشند. اما متأسفانه مجوز گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) نیز به تولید کنندگان داده شد البته کیفیت گوشت مرغ کمتر از گوشت قرمز نیست بعلاوه از نظر رژیمی بسیار مفیدتر است در صورتیکه تقلب در تولید این فرآورده وجود نداشته باشد.

در سوسیس معمولی و آلمانی از نظر درصد گوشت (40%) و از لحاظ فرمولاسیون یکسان می باشند ولی از نظر اندازه با هم اختلاف دارند طول سوسیس آلمانی (16-18)cm و طول سوسیس معمولی (12-10) cm می باشد.

 

فهرست مطالب و اسلایدها

ساخت انواع سوسیس در ایران

روش تهیه و ساخت

سوسیس کوکتل

سوسیس کوکتل پنیر

کوکتل قارچ

سوسیس واکیوم شده

سوسیس خون

سوسیس تازه

سوسیس جگر (کبد)

روش عمومی ساخت کالباس

روش ساخت کالباس مارتادلا

روش ساخت کالباس خشک

روش ساخت کالباس خشک 70% ممتاز

روش ساخت کالباس لیونت

روش ساخت لیونر مرغ

روش عمومی ساخت ژامبون

روش ساخت ژامبون های 90 درصد

روش ساخت فیله مرغ و فیله گوشت

روش ساخت فیله مخلوط (مرغ، گوشت)

روش ساخت ژامبون مرغ 90 درصد

روش ساخت ژامبون بکین

 روش ساخت استیک انگلیسی







محصولات مرتبط:
  • پاورپوینت عضلات ناحیه شانه
  • پاورپوینت بررسی استادیوم آلیانس آرنا مونیخ
  • پاورپوینت ورزش در میانسالان سالم و بیمار
  • پاورپوینت مدیریت اماکن و تجهیزات ورزشی
  • پاورپوینت مهندسی ورزش
  • پاورپوینت فیزیولوژی ورزشی 2
  • پاورپوینت بیو مکانیک توصیفی در حرکت یکضرب وزنه برداری
  • پاورپوینت اصول آموزش هند بال2
  • پاورپوینت مفاهیم خلاقیت
  • پاورپوینت کارگاه بازار یابی
  • پاورپوینت پروژه احداث كارخانه آسفالت وسنگ شكن
  • پاورپوینت کارآفرینی دانشگاهی
  • پاورپوینت كارآفريني
  • پاورپوینت تربيت بدني عمومي
  • پاورپوینت طرح توجيهي مديريت در مسائل طراحي کافي نت ها و وب و نرم افزار
  • پاورپوینت طرح توجیهی توليدي لباس فرم
  • پاورپوینت خلاقیت
  • پاورپوینت آشنایی با تکنیک های خلاقیت
  • پاورپوینت شرکت تولید ماهیان تزئینی
  • پاورپوینت کارآفرینی دانشگاهی برای نظام سلامت
  • پاورپوینت پروژه و کارآفرینی
  • پاورپوینت کار آفریــنی
  • پاورپوینت آشنایی با مفاهیم کارآفرینی و ویژگی کارآفرینان موفق
  • پاورپوینت فن آوری کیک و کلوچه
  • پاورپوینت نقش فنّاوری اطّلاعات و كارآفريني در توسعه مجمع خيرين
  • پاورپوینت آزمایشگاه بیو شیمی
  • پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک
  • پاورپوینت توانبخشی
  • پاور پوینت نقش بازی در تربیت کودکان
  • پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)
  • پاورپوینت پنیر و انواع آن
  • پاورپوینت انواع خشک کن ها
  • پاورپوینت توليد شكلات و تافي
  • پاورپوینت مساجد دوره اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت سیستم های مدیریت هوشمند حمل و نقل
  • پاورپوینت نفوذ و تعامل اجتماعی
  • پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل
  • پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا
  • پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت چارچوب معلمی
  • پاورپوینت میدان تجریش (پروژه شناخت و تحلیل فضا های شهری)
  • پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا
  • پاورپوینت شیرین کننده های غذایی
  • پاورپوینت نظریه گشتالت
  • پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها
  • پاورپوینت راه سازی
  • پاورپوینت کودک آزاری
  • پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)
  • پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)
  • پاورپوینت ريزمغذي ها چه هستند؟
  • پاورپوینت ریز مغذی های مهم در کودکان
  • پاورپوینت روغن ها و چربی ها
  • پاورپوینت روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن
  • پاورپوینت روش هاي نگهداري گوشت
  • پاورپوینت فاکتورهای همانند سازی و DNA پلیمرازها
  • پاورپوینت رژيم درماني
  • پاورپوینت خواص عسل
  • پاورپوینت کاربرد طیف سنجی در شیمی آلی
  • پاورپوینت گــل سنـــگ
  • کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل
  • پاورپوینت شیرین کننده های غذایی
  • پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)
  • پاورپوینت توانبخشی
  • پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)
  • پاورپوینت كاخ هشت بهشت اصفهان
  • پاورپوینت انتقال حرارت پيشرفته (انتقال حرارت هدايتی) (Conduction)
  • پاورپوینت انواع خشک کن ها
  • پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)
  • پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک
  • پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر)
  • پاورپوینت رادیولوژی
  • پاورپوینت نحوه محاسبه و پیاده سازی قیمت تمام شده
  • پاورپوینت مدیریت اسلامی و اخلاق مدیریت
  • پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا
  • پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا
  • پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس
  • پاورپوینت قهوه
  • پاورپوینت عملیات حرارتی، فرایند گرم كردن و سرد كردن
  • پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها
  • پاورپوینت حسابداری دارایی های ثابت ونامشهود
  • پاورپوینت كنترل نشت در سدهاي خاكي
  • پاورپوینت توليد شكلات و تافي