پاورپوینت تخمیر و مخمر کاربرد انها در صنایع غذایی

پاورپوینت تخمیر و مخمر کاربرد انها در صنایع غذایی

پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)

"در این پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی) پرداخته شده است . پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی) پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)"

       نوع فایل: power pointقابل ویرایش  38 اسلاید قسمتی از اسلایدها:مخمرها قارچ هايي هستند كه در تمام طول  چرخه اي رويشي خود و يا در بخشي از آن تك ياخته اي مي باشند. از نظر طبقه بندي ، بيش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاكنون شناسايي شده است .اندازه سلول مخمرها بزرگتر از باكتري ها و كوچك تر از كپك بوده وبه شكل هاي تخم مرغي ، باريك و بلند ، بيضوي و يا كروي مشاهده مي شونداكثر مخمرهاي مهم در مواد غذايي از طريق جوانه زدن و تقسيم دوتايي تكثير مي يابند . مخمرها در دامنه وسيعي از PH اسيدي (5/8-5/1) و غلظت تا حدود %18 اتانل قادر به رشداند .رنگ هاي زيادي از قبيل كرمي ، صورتي تا قرمز به وسيله مخمرها توليد مي شود . فهرست مطالب و اسلایدها:مخمر هارشد و فعالیت مخمرهاBrettanomycesCandidaCryptococcusDebaryomyvesKluyveromyces(fabospora)PichiaSaccharomycesمخمرهاي صنعتي را مي توان در 6 گروه دسته بندي نمودSingle cell protoienمخمر آبجوتعریف تخمیرفواید تخمیرتخميرهاي غذاييروند تخميرمخمر نانسرکهنقش مخمرها در فساد سبزي ها و ميوه ها شور تخمير شدهتأثير مخمرها در تخمير خيارشورزيتون شورفساد مايونز و سس هاي سالادنقش مخمرها در پنير سازيسويا سس ، سسي هزاران ساله!كاربرد مخمر در محصولات تخميري شير مايعکومیسشراب قرمزنقش و كاربرد مخمرها در كالباس تخمير شدهمراحل مختلف تخمير دانه هاي كاكائومخمر هاي توليد كننده كاروتنوئيد منابع ومأخذ:اصول تكنولوژي نگهداري مواد غذايي، تاليف دكتر حسن فاطميمقدمه ای بر تخمیرهای غذایی، حسن لامع، ۱۳۸۰، مرکز انتشارات علمی دانشگاه آزاد اسلامیميكروبيولوژي مواد غذايي مدرن جي 2003 ، جلد اول ، ترجمه ي دكتر علي محمدي ثاني و دكتر اسماعيل عطائي صالحيكپك ها و مخمرها تأليف دكتر علي اصفهانيirandoc.ac.irofso2icv.Fretslabs.comreportworlds.co.krnature.comlip-sas.frsciencedaily.comfangalgeno mes .orgfoodMicrobiology.ugent.bedaneshnameh.roshd.iraftab.ir ...

پاورپوینت  تخمیر و مخمر  (کاربرد انها در صنایع غذایی)

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل: power point

قابل ویرایش  38 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها:

مخمرها قارچ هايي هستند كه در تمام طول  چرخه اي رويشي خود و يا در بخشي از آن تك ياخته اي مي باشند. از نظر طبقه بندي ، بيش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاكنون شناسايي شده است .

اندازه سلول مخمرها بزرگتر از باكتري ها و كوچك تر از كپك بوده وبه شكل هاي تخم مرغي ، باريك و بلند ، بيضوي و يا كروي مشاهده مي شوند

اكثر مخمرهاي مهم در مواد غذايي از طريق جوانه زدن و تقسيم دوتايي تكثير مي يابند . مخمرها در دامنه وسيعي از PH اسيدي (5/8-5/1) و غلظت تا حدود %18 اتانل قادر به رشداند .

رنگ هاي زيادي از قبيل كرمي ، صورتي تا قرمز به وسيله مخمرها توليد مي شود .

 

فهرست مطالب و اسلایدها:

مخمر ها

رشد و فعالیت مخمرها

Brettanomyces

Candida

Cryptococcus

Debaryomyves

Kluyveromyces(fabospora)

Pichia

Saccharomyces

مخمرهاي صنعتي را مي توان در 6 گروه دسته بندي نمود

Single cell protoien

مخمر آبجو

تعریف تخمیر

فواید تخمیر

تخميرهاي غذايي

روند تخمير

مخمر نان

سرکه

نقش مخمرها در فساد سبزي ها و ميوه ها شور تخمير شده

تأثير مخمرها در تخمير خيارشور

زيتون شور

فساد مايونز و سس هاي سالاد

نقش مخمرها در پنير سازي

سويا سس ، سسي هزاران ساله!

كاربرد مخمر در محصولات تخميري شير مايع

کومیس

شراب قرمز

نقش و كاربرد مخمرها در كالباس تخمير شده

مراحل مختلف تخمير دانه هاي كاكائو

مخمر هاي توليد كننده كاروتنوئيد

 

منابع ومأخذ:

اصول تكنولوژي نگهداري مواد غذايي، تاليف دكتر حسن فاطمي

مقدمه ای بر تخمیرهای غذایی، حسن لامع، ۱۳۸۰، مرکز انتشارات علمی دانشگاه آزاد اسلامی

ميكروبيولوژي مواد غذايي مدرن جي 2003 ، جلد اول ، ترجمه ي دكتر علي محمدي ثاني و دكتر اسماعيل عطائي صالحي

كپك ها و مخمرها تأليف دكتر علي اصفهاني

  1. irandoc.ac.ir
  2. ofso2icv.Fr
  3. etslabs.com
  4. reportworlds.co.kr
  5. nature.com
  6. lip-sas.fr
  7. sciencedaily.com
  8. fangalgeno mes .org
  9. foodMicrobiology.ugent.be
  10. daneshnameh.roshd.ir
  11. aftab.ir






محصولات مرتبط:
  • پاورپوینت عضلات ناحیه شانه
  • پاورپوینت بررسی استادیوم آلیانس آرنا مونیخ
  • پاورپوینت ورزش در میانسالان سالم و بیمار
  • پاورپوینت مدیریت اماکن و تجهیزات ورزشی
  • پاورپوینت مهندسی ورزش
  • پاورپوینت فیزیولوژی ورزشی 2
  • پاورپوینت بیو مکانیک توصیفی در حرکت یکضرب وزنه برداری
  • پاورپوینت اصول آموزش هند بال2
  • پاورپوینت مفاهیم خلاقیت
  • پاورپوینت کارگاه بازار یابی
  • پاورپوینت پروژه احداث كارخانه آسفالت وسنگ شكن
  • پاورپوینت کارآفرینی دانشگاهی
  • پاورپوینت كارآفريني
  • پاورپوینت تربيت بدني عمومي
  • پاورپوینت طرح توجيهي مديريت در مسائل طراحي کافي نت ها و وب و نرم افزار
  • پاورپوینت طرح توجیهی توليدي لباس فرم
  • پاورپوینت خلاقیت
  • پاورپوینت آشنایی با تکنیک های خلاقیت
  • پاورپوینت شرکت تولید ماهیان تزئینی
  • پاورپوینت کارآفرینی دانشگاهی برای نظام سلامت
  • پاورپوینت پروژه و کارآفرینی
  • پاورپوینت کار آفریــنی
  • پاورپوینت آشنایی با مفاهیم کارآفرینی و ویژگی کارآفرینان موفق
  • پاورپوینت فن آوری کیک و کلوچه
  • پاورپوینت نقش فنّاوری اطّلاعات و كارآفريني در توسعه مجمع خيرين
  • پاورپوینت آزمایشگاه بیو شیمی
  • پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک
  • پاورپوینت توانبخشی
  • پاور پوینت نقش بازی در تربیت کودکان
  • پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)
  • پاورپوینت پنیر و انواع آن
  • پاورپوینت انواع خشک کن ها
  • پاورپوینت توليد شكلات و تافي
  • پاورپوینت مساجد دوره اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت سیستم های مدیریت هوشمند حمل و نقل
  • پاورپوینت نفوذ و تعامل اجتماعی
  • کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل
  • پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا
  • پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت چارچوب معلمی
  • پاورپوینت میدان تجریش (پروژه شناخت و تحلیل فضا های شهری)
  • پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا
  • پاورپوینت شیرین کننده های غذایی
  • پاورپوینت نظریه گشتالت
  • پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها
  • پاورپوینت راه سازی
  • پاورپوینت کودک آزاری
  • پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)
  • پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)
  • پاورپوینت تاريخچه كنسرو سازي
  • پاورپوینت دیوارهای پیش ساخته
  • پاورپوینت کلیات و عملیات تخریب
  • پاورپوینت اولترافيلتراسيون
  • پاورپوینت نور (پروژه درس انسان، طبيعت، معماری)
  • پاورپوینت شهر پترا در اردن يكي از عجايب هفتگانه جديد جهان (پروژه آشنایی با معماری جهان)
  • پاورپوینت سازه پل
  • پاورپوینت معماری بیونیکی
  • پاورپوینت آموزش اصول و قواعد طبقه بندی کا لا درسیستم هماهنگ شده
  • پاورپوینت مديريت ريسك در بانكداري الكترونيك و چالش هاي ان در ايران
  • پاورپوینت برنامه ریزی استراتژیک مراحل و متدها
  • پاورپوینت مهندسی فرودگاه
  • کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل
  • پاورپوینت شیرین کننده های غذایی
  • پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)
  • پاورپوینت توانبخشی
  • پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)
  • پاورپوینت كاخ هشت بهشت اصفهان
  • پاورپوینت انتقال حرارت پيشرفته (انتقال حرارت هدايتی) (Conduction)
  • پاورپوینت انواع خشک کن ها
  • پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)
  • پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک
  • پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر)
  • پاورپوینت رادیولوژی
  • پاورپوینت نحوه محاسبه و پیاده سازی قیمت تمام شده
  • پاورپوینت مدیریت اسلامی و اخلاق مدیریت
  • پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا
  • پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا
  • پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس
  • پاورپوینت قهوه
  • پاورپوینت عملیات حرارتی، فرایند گرم كردن و سرد كردن
  • پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها
  • پاورپوینت حسابداری دارایی های ثابت ونامشهود
  • پاورپوینت كنترل نشت در سدهاي خاكي
  • پاورپوینت توليد شكلات و تافي