پاورپوینت در مورد اصول تهیه و برنامه ریزی انواع رژیمهای غذایی بیمارستانی

پاورپوینت در مورد اصول تهیه و برنامه ریزی انواع رژیمهای غذایی بیمارستانی

پاورپوینت در مورد اصول تهیه و برنامه ریزی انواع رژیمهای غذایی بیمارستانی

" پاورپوینت در مورد اصول تهیه و برنامه ریزی انواع رژیمهای غذایی بیمارستانی پاورپوینت در مورد اصول تهیه و برنامه ریزی انواع رژیمهای غذایی بیمارستانی رژیم غذایی بیمارستان"

فرمت فایل:(powerpoint) تعداد اسلایدها:64 اسلاید برخی از اسلایدها:رژیم غذایی بیمارستانی (Hospital diet):تعریف : رژیمی است که به بیماران بستری داده می شودانواع متداول :رژیمهای روتین بیمارستانی عبارتند از : رگولار ، رژیم مایع و رژیم نرم رژیم غذایی رگولار:راهنمای برنامه ریزی :  باید با توجه به شرایط بالینی بیمار رژیم غذایی وی از تمامی گروههای اصلی غذایی ( نان و غلات ، شیر و فراورده ها ، گوشت ، حبوبات ، سبزیجات و میوه ها ) در حد تامین نیازهای غذایی روزانه تشکیل شده باشد. موارد تجویز : برای سهولت در تغذیه بیماران در بیمارستان تجویز می شود ولی در درمان غذایی بیماران کاربرد ندارد بعضی ازمهمترین علل تغییر در کیفیت و کمیت رژیم غذایی رگولار: لزوم تغییر در قوام و غلظت غذاهای مصرفی مانند استفاده از رژیم غذایی نرم ( آسیبهای فک ، دهانی و...) ، موارد کاربرد رژیم مایع رقیق یا غلیظ ( دیسفاژی )لزوم افزایش یا کاهش در محتوای انرژی غذایی مصرفی ؛ مانند استفاده از رژیم غذایی پرکالری یا کم کالری تغییر در میزان مصرف یک...

 پاورپوینت در مورد اصول تهیه و برنامه ریزی انواع رژیمهای غذایی بیمارستانی

فرمت فایل:(powerpoint) تعداد اسلایدها:64 اسلاید

 

برخی از اسلایدها:

رژیم غذایی بیمارستانی (Hospital diet):

تعریف : رژیمی است که به بیماران بستری داده می شود
انواع متداول :رژیمهای روتین بیمارستانی عبارتند از : رگولار ، رژیم مایع و رژیم نرم
رژیم غذایی رگولار:
راهنمای برنامه ریزی :
 باید با توجه به شرایط بالینی بیمار رژیم غذایی وی از تمامی گروههای اصلی غذایی ( نان و غلات ، شیر و فراورده ها ، گوشت ، حبوبات ، سبزیجات و میوه ها ) در حد تامین نیازهای غذایی روزانه تشکیل شده باشد.
موارد تجویز : برای سهولت در تغذیه بیماران در بیمارستان تجویز می شود ولی در درمان غذایی بیماران کاربرد ندارد
بعضی ازمهمترین علل تغییر در کیفیت و کمیت رژیم غذایی رگولار:
لزوم تغییر در قوام و غلظت غذاهای مصرفی مانند استفاده از رژیم غذایی نرم ( آسیبهای فک ، دهانی و...) ، موارد کاربرد رژیم مایع رقیق یا غلیظ ( دیسفاژی )
لزوم افزایش یا کاهش در محتوای انرژی غذایی مصرفی ؛ مانند استفاده از رژیم غذایی پرکالری یا کم کالری
تغییر در میزان مصرف یک یا چند ماده مغذی مانند استفاده از رژیم غذایی پرپروتئین ( سوختگی ، فقر پروتئینی و...)یا کم سدیم ( هیپرتانسیون )
افزایش یا کاهش مواد غذایی پرحجم ، مانند کاربرد رژیم غذایی محدود از فیبر یا پر فیبر
تغییر در تعداد وعده های غذایی ( حالات بالینی که منجر به بی اشتهایی توام با افزایش نیاز بدن به مواد مغذی می شود.
 
 

 







محصولات مرتبط:
  • نمونه سوالات پیک اولی مخصوص کلاس اولی ها
  • پاورپوینت در مورد دنباله فيبوناچي  و دنباله لوكاس
  • پاورپوینت در مورد اصول تهیه و برنامه ریزی انواع رژیمهای غذایی بیمارستانی
  • پاورپوینت در مورد بررسی سندی عهد جدید -حضرت عیسی و انجیل
  • نمونه سوالات پیک اولی مخصوص کلاس اولی ها
  • تحقیق درباره پستهای انتقال وتوزیع برق و مهمترین سوالات همراه با جوابهای آزمون استخدامی اپراتوری پستهای انتقال
  • پاورپوینت درمورد شناخت ویروسهای کامپیوتری.پروژه پایانی مهندسی کامپیوتر تمام گرایشها
  • پروژ کار آفرینی در موردشرکت بسته بندی حبوبات و خشکبار
  • پاورپوینت در مورد تجهیزات ایمنی و انتخاب تجهیزات حفاظت فردی در کارگاهها و محیطهای صنعتی
  • پاورپوینت در مورد روش های تولید در مهندسی مکانیک و مهندسی صنایع
  • پاورپوینت در مورد نظريه مجموعه هاي فازي و كاربردهاي آن در مهندسي صنايع
  • پاورپوینت در مورد مفهوم مدل در زبان عام
  • نمونه سوالات آزمون مصاحبه قضاوت همراه با جواب
  • تحقیق در مورد هدایت الهی